Ako ne razmišlja o seksu, muškarac ne razmišlja o- ničemu!

 

 

Zanima vas o čemu svaki muškarac razmišlja kada ne razmišlja o seksu? Odgovor je – ni o čemu! Barem ako je suditi prema knjizi britanskog autora Sheridana Simovea "What Every Man Thinks About Apart From Sex" jer je svaka od 200 stranica – potpuno prazna.

Ono čemu se autor knjige nije ni nadao jest da će upravo njegova potpuno prazna knjiga postati jedna od najprodavanijih. Knjiga koja "otkriva" misteriozan rad muškog mozga stoji 40 kuna, a prodaje se bolje čak i od Harryja Pottera i Da Vincijeva koda.

– Nakon mnogo godina istraživanja došao sam do zaključka kako muškarci ne razmišljaju ni o čemu drugom osim o seksu. To šokantno otkriće odlučio sam podijeliti s drugima – rekao je autor knjige.

Simove je jako iznenađen brzinom popularnosti koju je stekla njegova knjiga. Najčešći su kupci britanski studenti kojima knjiga služi kao bilježnica za pisanje bilježaka.

– Na neki mi način pokazuju da sam u krivu jer ispunjavaju prazne stranice. Baš me zanima koliko njih nastavi razmišljati o seksu nakon predavanja – dodao je Simove.